اکوسل EKOSOL

تعداد مشاهده :2348

اکوسل EKOSOL

اکوسول نوعی نیترات پتاسیم با ساختار آلی که با تحریک مکانیزم های ویژه در گیاه باعث آزادسازی رنگدانه ها و در نتیجه افزایش کیفیت رنگ میوه و بازار پسندی میوه می شود. آزمایش های میدانی انجام شده روی اکوسول بهترین نتایج در افزایش سایز و کیفیت میوه های گلخانه ای به ویژه در گوجه فرنگی را نشان داده، در سایزگیری میوه هایی مانند هلو و شلیل بی نظیر عمل کرده و در سایزگیری و رنگ گیری میوه گیلاس عالی عمل نموده است. در زمان آغاز سایزگیری میوه های دانه دار و هسته دار صیفی جات و همچنین آغاز پر شدن مغز میوه های میده هام آجیلی بهترین زمان استفاده از ترکیب اکوسول می باشد. وجود اسیدهای آلی و ترکیبات پلی ساکاریدی در اکوسول افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی و غیر محیطی را به دنبال خواهد داشت. یکی از هم مهمترین کارکردهای اثبات شده این ترکیب تاثیر مثبت در انس دانه های آجیلی همانند پسته است.

مزایا :

  • رشد و رسیدگی میوه ها
  • افزایش کیفیت، طعم و رنگ میوه ها
  • افزایش قابلیت ماندگاری و انبارداری
  • افزایش درصد روغن در زیتون و دانه های روغنی
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی، عوامل بیماری زا و آفات
  • ترکیبی مناسب جهت استفاده در مرحله پرشدن مغز در پسته

بسته بندی : 10 و 20 کیلوگرم

نام / نام شرکت
شهر :
تلفن همراه
تعداد /حجم درخواستی
توضیحات تکمیلی :