اکوسول نوعی نیترات پتاسیم با ساختار آلی که با تحریک مکانیزم های ویژه در گیاه باعث آزادسازی رنگدانه ها و در نتیجه افزایش کیفیت رنگ میوه و بازار پسندی میوه می شود. آزمایش های میدانی انجام شده روی اکوسول بهترین نتایج در افزایش سایز و کیفیت میوه های گلخانه ای به ویژه در گوجه فرنگی را نشان داده، در سایزگیری میوه هایی مانند هلو و شلیل بی نظیر عمل کرده و در سایزگیری و رنگ گیری میوه گیلاس عالی عمل نموده است. در زمان آغاز سایزگیری میوه های دانه دار و هسته دار صیفی جات و همچنین آغاز پر شدن مغز میوه های میده هام آجیلی بهترین زمان استفاده از ترکیب اکوسول می باشد. وجود اسیدهای آلی و ترکیبات پلی ساکاریدی در اکوسول افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی و غیر محیطی را به دنبال خواهد داشت. یکی از هم مهمترین کارکردهای اثبات شده این ترکیب تاثیر مثبت در انس دانه های آجیلی همانند پسته است.
مزایا :
	- رشد و رسیدگی میوه ها
 
	- افزایش کیفیت، طعم و رنگ میوه ها
 
	- افزایش قابلیت ماندگاری و انبارداری
 
	- افزایش درصد روغن در زیتون و دانه های روغنی
 
	- افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی، عوامل بیماری زا و آفات
 
	- ترکیبی مناسب جهت استفاده در مرحله پرشدن مغز در پسته
 
بسته بندی : 10 و 20 کیلوگرم

